Blogin viimeisimmät

Ylös

YogaMe sai tunnustusta kansainvälisessä start-up kisassa

YogaMe sai tunnustusta kansainvälisessä start-up kisassa

Työvireen ja paineensietokyvyn vaaliminen joogan avulla ovat päivän sana työelämässä maailmalla. YogaMe on suuntauksen nyt aallonharjalla kun pitkäjänteinen työmme tuli noteeratuksi arvostetussa kansainvälisessä Red Herring -yrityskilpailussa.

Sijoittumisemme sadan lupaavimman uuden teknologiayrityksen joukkoon Euroopassa on tunnustus ajamamme asian tärkeydelle ja ajankohtaisuudelle. Työssä jaksaminen ja stressin hallinta ovat juuri niitä tarpeita, joita varten olemme YogaMe-palvelun kehittäneet.

Työn tauottaminen yhdessä joogan rentouttavien ja virkistävien vaikutusten kanssa vähentää tutkitusti sairastelu, hyödyttäen kaikkia työpaikalla ja vapaa-aikana. Lyhyet joogavideot on suunniteltu erityisesti työpisteellä tehtäviksi. Oppiva järjestelmä räätälöi harjoitukset käyttäjälle sopiviksi ja kannustaa harjoitteluun pelillisillä ominaisuuksillaan. Tule mukaan!

Kiitos käyttäjille!
Kansainvälisesti YogaMe on herättänyt kiinnostusta esimerkiksi Japanissa, jonne yritys kutsuttiin maaliskuussa promootiokiertueelle tapaamaan uusia potentiaalisia yhteistyökumppaneita olemassa olevien lisäksi.
”YogaMen kaltaisille palveluille on nyt voimakasta tilausta maailmalla. YogaMe ei ole joogaa vain joogan vuoksi, vaan pitkäjänteisesti hyvinvoinnin edistämiseen kehitetty palvelu”
YogaMe valittiin sadan lupaavimman teknologiayrityksen joukkoon 2015 Red Herring Top 100 Europe Award. -kilpailun finaalissa. Voittajat julkaistaan 15. huhtikuuta palkintojuhlassa Amsterdamissa.

Lisätietoa: Jenny Lauronen, 050 596 1698, jenny@yogame.wwwnlsrc2.supercp.com

Jaa

Ei kommentteja

Lähetä kommentti