Blogin viimeisimmät

Ylös

Muutamme käsitystä kiireestä

YogaMe on ihanteellinen harjoitusohjelma virkistymiseen ja rentoutumiseen työpäivän aikana. Harjoitukset on suunniteltu istumatyön tarpeisiin ja ne tarjoavat tehokkaita menetelmiä stressinhallintaan sekä kehon hyvinvointiin.

Joogahetki verkossa sopii päivän rytmiin

YKSILÖLLINEN JA JOKAISTA INNOSTAVA

Käyttäjämme saavat jokaisella kerralla omaan harjoitushistoriaansa ja tavoitteisiinsa rakennetun yksilöllisen harjoituksen sekä kannustusta edetä tasolta toiselle. YogaMe innostaa kaikkia liikkumaan – myös niitä, jotka eivät lukeudu aktiivikuntoilijoihin.

RATKAISU ISTUMISKIERTEESEEN

Terveydelle haitallisen istumiskierteen katkaisuun YogaMe on helppokäyttöinen ja tehokas mobiili työkalu.

TUTKITUSTI TEHOKAS

Joogan tekniikoihin perustuvat harjoitukset vievät vain 5 minuuttia, mutta tuovat monia konkreettisia hyötyjä: 82 % YogaMen käyttäjistä kertoo saaneensa apua hartioiden särkyyn.Tutkimusten perustella jooga on tehokas tapa lievittää stressiä työpaikalla.*

STRESSI AISOIHIN

Stressaantuneet ihmiset sairastavat 50% enemmän kuin muut. Jooga on tehokas ja käytännölinen tapa oppia hallitsemaan paineita.

Voitte aloittaa helposti työpaikallanne

Kerromme lisää 15-minuutin puhelintapaamisessa tai tulemme käymään. Harjoitusohjelma on ilmainen, autamme sen käyttöönotossa ohjauksella, materiaaleilla sekä hyvillä käytännöillä ja kokemuksellamme!

Ota yhteyttä

YogaMe antaa voimaa arkeen ja vähentää stressiä!

 

työhyvinvointia Yogame

  • Yksilöllisesti: Jokainen harjoitus on käyttäjää varten luotu ainutlaatuinen kokonaisuus. Harjoitukset muokkautuvat yksilöllisiksi käyttäjän kokemuksen, taitojen ja toiveiden mukaan oppivan ohjelmisto ja pelillisten ominaisuuksien ansiosta.
  • YogaMe on käytettävissä missä ja milloin tahansa: tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella.
  • Käyttöönoton tuki: Autamme alkuun ja tarjoamme työpaikallenne käyttöönotto-ohjelman, jolla saatte YogaMesta suurimman mahdollisen hyödyn.
  • Käyttäjätuki: Käyttäjät saavat jatkuvaa käytön tukea niin teknisissä kuin harjoitukseen liittyvissä kysymyksissä.
  • Monitorointi: yhteinen tavoitteemme on luoda hyvä tapa tauottamiseen. Seuraamme ja raportimme sitoutumisesta ja käyttäjämäärän kehityksestä.