Blogin viimeisimmät

Ylös

Edistä työhyvinvointia pienten harjoitushetkien avulla: ne muuttavat kokemustamme kiireestä

Yogame vähentää stressiä ja jännitystä samalla kun se lisää voimaa ja tasapainoa. Me YogaMe:ssä olemme erikoistuneet auttamaan työpaikkoja luomaan tapoja mielenhallinnan, hyvän työilmapiirin ja ajankäytönhallinnan rakentamiseksi. Työhyvinvointi paranee ja työntekijöistä tulee iloisempia!

Yogame vähentää stressiä ja jännitystä samalla kun se lisää voimaa ja tasapainoa.

Me autamme työntekijöitänne keskittymään, rauhoittumaan ja voimaan paremmin. Harjoitushetki yhdistää kehon ja mielen ainutlaatuisela tavalla. Liikkeen yhdistyessä hengitykseen läsnäolotaidot, keskittymiskyky ja kokemus tyytyväisyydestä elämään lisääntyvät. Kokeile vaikka!

Lue lisää

Lisää terveyttä ja hyvinvointia

Mielenhallinta auttaa sietämään kuormittavia tilanteita ja keskittymään oleelliseen. Harjoitukset perustuvat jooga- ja mindfulness menetelmiin. Päivittäinen harjoitustuokio muodostaa hyvän tauottamisen tavan. YogaMe aktivoi tehokkaasti niitäkin, joiden liikunta muuten jää vähiin. Kaksi 7 minuutin harjoitusta päivässä vastaa kahta viikoittaista liikuntakertaa.

Kokeile vaikka heti

Myös yhdessä työterveyden kanssa

Palvelujamme voi hankkia mm. Mehiläisen palvelukaupasta, vakuutusyhtiöt hyväksyvät myös palvelumallimme tukemiinsa työhyvinvointiohjelmiin.

Kurkkaa sisään

YogaMe on keskittynyt ratkaisemaan stressin ja tule-vaivojen aiheuttamia ongelmia

Myös liikunnalla on tärkeä rooli sairauspoissaolojen ehkäisyssä, suurin osa pitkistä sairauspoissaoloista ja sairauseläkkeistä johtuu tuki-ja liikuntaelinsairauksista. Sairauspoissaolot maksavat suomessa vuosittain. Sairauslomapäivä maksaa keskimäärin 350€, tarjoamme sillä kululla jo kaksi valmennuskertaa koko henkilöstöllenne!
Yogamen palvelut ja harjoitusohjelma on keskittynyt juuri näiden ongelmien ratkaisuun. Ennaltaehkäisevään työhyvinointiin satsaaminen maksaa itsensä moninkerroin takaisin.

Kerromme mielellään lisää!