Blogin viimeisimmät

Ylös

Millaisen joogatapahtuman tai -tilaisuuden haluaisit järjestää?

Me tiedämme, kuinka vieraanne viihtyvät, jos he toivovat jotain joogan, rauhoittumisen tai palautumisen saralta. Teemme niin tapahtumia kuin vuosisopimuksiakin!

Tarjoamme erilaisia hyvän olon tapahtumia lyhyistä tauoista koko päivän luontojoogaan sekä kehon ja mielen workshopeihin. Lisää sitoutumista, virkeyttä ja terveyttä kokous- ja virkistyspäiviin!

YogaMe yhteistyössä hotellien ja tapahtumajärjestäjien kanssa

Tuotamme matkailulle ja tapahtumanjärjestäjille monenlaisia tapahtumia. Löydätkö näistä omasi? Ota yhteyttä niin tehdään yhdessä teille ikimuistoinen hyvän olon tapahtuma!

Naantalin kylpylän joogaklinikka

Tuotamme sopimuksesta kehon ja ajatuksen yhteensovittamisen harjoituksia workshopeissa, jossa paneudutaan johonkin tiettyyn teemaan. Haluatko tarjota osallistujille eväitä selän terveyteen tai johonkin muuhun tärkeään aiheeseen?

Suunnitellaan se yhdessä, ota yhteyttä.

Kyllä, kerromme lisää!

4event: Tapahtumatauot

YogaMe minitauko on yksi esimerkki 4eventille tuottamistamme tapahtumista. Minitauko vie vain viisi minuuttia ja niitä voi tehdä mielin määrin esimerkiksi kokouspäivän aikana.

Joogatauko tuo elämyksellistä, kehon ja mielen hyvinvointia lisäävää sisältöä tapahtumaan. Kun mieli on avoin, pääsevät uudet ideat syntymään ja huomaat uusia mahdollisuuksia. Yleisöstä osallistujaksi!

YogaMe tauko on videoituja joogaharjoituksia sisältävä ohjelma esitettäväksi valkokankaalla koko päiväksi. Sen lisäksi kaikki osallistujat saavat ohjelmaan linkin ja harjoitusta voi tehdä puhelimessa tai kannettava. Taukoja voi pitää yhdessä tai pienemmässä ryhmässä, riippumatta ohjelman aikatauluista.

Taukoon ei tarvita liikuntavaatteita. Sopii kaikille, voidaan toteuttaa auditoriossa, seminaari- ja kokoustiloissa. Saatte linkin teille räätälöityyn, toivotunmittaiseen harjoitukseen ja kirjautumiskoodin jokaiselle osallistujalle.

Tutustu