Blogin viimeisimmät

Ylös

Työpaikkajooga on mielen liikuntaa

Olemme erikoistuneet tuomaan jooga- ja mindfulness työkaluja arkeesi, missä oletkin. Työpaikkajooga antaa energiaa mielelle ja keholle! Autamme teitä löytämään tavat, joilla tietoinen energiankäyttö työpaikallanne tulee tavaksi.

Opi joogaa verkossa
Ilmaiset Yogame tauot verkossa

Työpäivän rytmiin sopiva tauko lisää energiaa ja ehkäisee jännittyneisyyttä. Autamme työpaikalla sen käyttöönotossa!

Niska-hartia ja selkäryhmät

Niska-hartia seudun jännitykset ovat tavallisimpia ongelmia toimistotyössä. Me tiedämme kuinka siitä päästään eroon.

Tietoisuustaidot osaksi arkea Mindfulness Cafen avulla
Mindfulness cafe

Tietoisuustaidot ovat arjen hallintaa parhaimmillaan – tämä ohjaajan vetämä ryhmä antaa työkalut siihen ja sopii vaikka lounastunnille.

Luontojooga sopii ulkoiluun, tiimin rakentamiseen ja joogan aloittamiseen
Luontojooga

Luontojoogassa joogaamme yhdessä ulkoillen.
Aistit avautuvat zen-kävelyssä tuoksuille ja äänille, pariharjoitukset lisäävät tiimitunnelmaa.

Breakfast Club

Paras alku päivälle! Kehoa ja mieltä virkistävä aamuharjoitus tuo hyvää oloa ja energiaa pitkälle päivään. Tapaamiset voi päättää

Moment of peace

Surraako päässä päivän jälkeen? Työpäivän päätteeksi on aika päästää irti arjen kiireestä ja ottaa hetki itselle.

Asiakkaamme kertovat

Kurssi on vastannut hyvin odotuksiamme, siinä on huomioitu työporukka jossa on sekä nuoria että  myös yli 60 vuotiaita. Joogatunnin jälkeen on aina hyvä olo, siinä saa sekä tehokasta venytystä että mukavan rentoutumishetken.

Kurssi on vastannut hyvin odotuksiamme, siinä on huomioitu työporukka jossa on sekä nuoria että  myös yli 60 vuotiaita. Joogatunnin jälkeen on aina hyvä olo, siinä saa sekä tehokasta venytystä että mukavan rentoutumishetken.

Työpaikkajoogakurssi on ylittänyt odotukseni. Se on ollut sopivan haastava ja olo on rento ja miellyttävä tunnin jälkeen.

 

 

Anna vinkki

Joskus työpaikkajoogaan osallistujat maksavat itse osan harjoituksesta, se sitouttaa työajan ulkopuolella olevaan ryhmään ja on järkevä tapa hyödyntää työpaikan liikuntaetuja. Työpaikan ryhmiin on helppo osallistua myös niiden joilla on muuten hankala päästä harrastuksiin.

Työpaikkajooga tuo työ-elämä tasapainoa kaikille!

PS: Jos ryhmä syntyy osallistujan aktiivisuudesta, hän pääsee aina ryhmäämme ilmaiseksi.

Vinkkaa työpaikkajoogan ryhmästä

Pienillä tauoilla saa aikaan suuria ihmeitä

Säännölliset tauot lisäävät ajankäytön hallintaa sekä sosiaalista ja henkilökohtaista suorituskykyä ja hyvinvointia. Joogahetki virkistää ja selvittää ajatukset - taukoliikunta on tutkitusti tehokasta. YogaMe on maksuton verkkopalvelu.

 

Lyhyet harjoitusvideot ovat tehokkaita ja turvallisia, ne sopivat jokaiselle – välineitä tai kokemusta ei tarvita. Käyttäjämme saa yksilöllisen harjoitustauon, joka perustuu hänen harjoitushistoriaansa ja valintoihinsa.

72 %
Parempi ajankäytönhallinta
78 %
Parempi henkilökohtainen suorituskyky
82 %
Vähemmän niskahartiajännityksiä
78 %
Stressistä ja hermostuneisuudesta helpottuu joogan avulla

Miten se toimii?

 

Työpaikkajoogan tunnit ja harjoitukset laaditaan työympäristö ja -tehtävät sekä erityistoiveet huomioiden. Yritysjoogatunnit ovat lempeitä, mutta tehokkaita. Harjoitukset antavat käytännöllisiä työkaluja terveyden ja paineiden hallintaan. Osallistujat saavat neuvoja myös stressin katkaisuun ja työpisteelle sopiviin harjoituksiin.

Jooga sopii erinomaisesti myös koulutus- ja virkistyspäivien ohjelmaan. Se on iloista yhdessä tekemistä, joka ei vaadi erikoistaitoja tai -kykyjä. Jooga sopii jokaiselle.

Ota yhteyttä