Blogin viimeisimmät

Ylös

Pienet asiat muuttavat maailmaa

Pienet asiat muuttavat maailmaa

Moni meistä kiinnittää toiminnassaan tai vaikkapa peilikuvassaan ensiksi huomiota vikoihin. Ajatus pyörii huonossa palautteessa, katse vatsakummussa. On kuitenkin todettu, että se mihin kiinnitämme huomiota, kerää energiaamme. Olisikin kannattavampaa suunnata elämässä huomiota asioihin, jotka ovat hyvällä tolalla.

Kun kiinnitämme huomiota onnistumisiin ja muihin myönteisiin asioihin, ne alkavat vähitellen saada enemmän painoarvoa elämässämme. Kauneutta voi löytyä jokaisesta päivästä. Kun ajattelet illalla mennyttä päivää, mieti mistä asioista voit olla kiitollinen. Kiitollisuuden tunteiden lisääminen on todettu lisäävän myös onnellisuutta!

Emme myöskään voi muuttaa muita ihmisiä – ainoa minkä voimme muuttaa on itsemme. Sinussa tapahtuva muutos vaikuttaa ympäristöösi.

Pienet asiat vievät isoihin muutoksiin

Valitse jokin pieni asia, jonka voit muuttaa heti. Vähäisiltäkin tuntuvat teot lisäävät arkeesi hyvää mieltä ja iloa. Ehkä alat tervehtiä tuttua kasvoa hississä, ehkä piristää oloasi lisäämällä päiviisi hieman liikuntaa.

Tiesitkö muuten, että on fysiologisesti miltei mahdotonta pysyä huonolla tuulella, kun hymyilee? Laita hyvä kiertämään! Pienissä muutoksissa kasvaa isompien muutosten itu.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti