Blogin viimeisimmät

Ylös

Yogame ohjaajamme ympäri suomea

Tässä esittelemme joitakin ohjaajiamme, jokaisella Yogame ohjaajalla on joogaopettaja pätevyys ja paljon elämänkokemusta työelämässä.

Jenny Lauronen

Jenny Lauronen

Iyengarjoogan opettaja ja Yogamen perustaja

YogaMen emon, joogakoulu Punen perustin vuonna 2009. Olen Iyengarjoogan opettaja ja insinööri, iyengarjoogassa puhuttelee täsmällisyys sekä oivaltavuus.
Olen harjoittanut joogaa vuodesta 2000 ja opettanut Suomen lisäksi mm. USA:ssa, Argentiinassa ja Nepalissa. Aiemman työuran olen tehnyt projektipäällikkönä tuotekehityksen ja muotoilun parissa, sieltä ammennankin ymmärrystä työpaikkojen tarpeista.

Erna Kasterinne

Erna Kasterinne

Joogaopettaja ja fysioterapeutti, Turku

Joogassa minua kiehtoo kokonaisvaltaisuus, miten jokaisessa harjoituksessa koko ihminen, kehoineen, mielineen, tunteineen, energioineen tulee hoidetuksi. Joogaharjoitus on oiva keino löytää tasapainoa tämän päivän hektiseen elämänrytmiin: kun itse alkaa voida paremmin se heijastuu koko elämään.

Sirpa Kuosmanen

Sirpa Kuosmanen

Iyengarjoogan opettaja, Helsinki

Olen opettanut joogaa ja meditaatiota yli 20 vuden ajan, se vei mukanaan kirjallisuustieteiden parista. Joogassa minua kiinnostaa sen tasapainottava vaikutus koko elämään. Jooga on elämää varten, ei päinvastoin. Opettajana iloinen velvollisuuteni on jakaa näitä oppimiani työvälineitä oppilailleni. He ottavat sitten tästä työkalupakista itselleen sopivimmat.

Heidi Mantere

Heidi Mantere

Jooga ja pilatesohjaaja, Viulisti ja pedagogi, Helsinki

Joogaa, pilatesta ja musiikkia yhdistää hengittämisen tekniikka ja tehokkuus liikkeessä. Olen erityisen kiinnostunut mm. työperäisistä syistä johtuva kehon toispuoleisuudesta.

Sini Marikki

Sini Marikki

Joogaopettaja, Tampere

Joogassa on mielestäni tärkeintä oman kehon kuuntelu ja sopivan intensiteetin löytäminen harjoitukseen kunakin päivänä. Jooga ja elämä ylipäätään on päivä päivältä oppimista ja läsnäolon harjoittelua.

Kirsi Saivosalmi

Kirsi Saivosalmi

Joogaohjaaja, Turku

Olen vannoutunut joogi, jonka päivittäiseen tasapainoon kuuluu meditaatiota, kirjoittamista ja muiden ihmisten hymyjä, joita toivon houkuttelevani esiin päivittäin. Yogamessä ohjaan työpaikkatapahtumia.

Liina Puustinen

Liina Puustinen

Joogaopettaja, Helsinki ja Dusseldorf

Mielestä jooga on hieno menetelmä itseensä tutustumiseen ja sen myötä sekä fyysisen että psyykkisen hyvinvoinnin parantamiseen. Hyvinvoiva ja onnellinen yksilö jakaa onneaan myös lähipiiriinsä. Olen valtiotieteiden tohtori ja Iyengarjoogan opettaja.
Liina tunnetaan hänen iloisesta ja tarkasta opetustyylistään.