Blogin viimeisimmät

Ylös

Tuomme joogan luoksesi

Mistä kaikki alkoi?

“Yogame sai alkunsa vuonna 2012 haaveestani tuoda jooga kaikkien ulottuville. Yogame:n taustalla vaikuttaa vahvasti joogakouluni Punen monen vuoden kokemus iyengarjoogan käytöstä työhyvinvoinnin parantamiseksi. Huomattuani, miten paljon hyötyä joogasta oli ihmisille päivittäin, aloin pitää joogatyöpajoja sekä opettaa erilaisissa tapahtumissa. Aloin myös tehdä jooga-aiheisia DVD:itä ja opetin joogaa etänä.”

Tehtävämme

“Yogame mahdollistaa joogan menetelmien tuomisen ihmisten ulottuville juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Suunnitellessamme harjoituksia pidämme tämän tavoitteen mielessämme: minkään ei pitäisi estää ihmisiä harjoittelemasta. Koska erityisiä välineitä ei tarvita, tasapainon löytäminen harjoitustemme avulla on helpompaa kuin koskaan ennen.
Kutsumme sinut antamaan pienen hetken rauhoittumiselle tänään.”

Yogame on sinua vartenJenny

Olen suunnitellut Yogamen harjoitukset sinun tarpeitasi varten, kokemuksella jonka olen hankkinut joogan opettajana vuosien varrella niin Suomessa kuin maailmalla.

Sydämenasiani on auttaa mahdollisimman monia joogan ja hyvän olon pariin. Nyt Yogamen kautta voin kutsua mukaan myös sinut – missä tahansa oletkin.

Voit ottaa yhteyttä milloin haluat ja kysyä neuvoa, pidämme sinusta huolta. Voimme suunnitella sinulle oman harjoitussarjan, tai voit osallistua workshopeihimme eri paikkakunnilla.

Yogamen kanssa pääset joogaamaan osaavissa ja huolehtivissa käsissä.

Tervetuloa jakamaan harjoittelun ilo kanssani ja muiden Yogame-käyttäjien kanssa!

Jenny Lauronen, YogaMe:n perustaja