Blogin viimeisimmät

Ylös

Opettajana kokenut ja lempeä iyengarjooganopettaja Jenny Lauronen

Olen Iyengarjoogan opettaja ja insinööri, iyengarjoogassa minua puhuttelee täsmällisyys sekä oivaltavuus. Olen harjoittanut joogaa vuodesta 2000 ja opettanut kokopäiväisesti vuodesta 2009.

Iyengarjoogan opettajat opiskelevat 5 vuotisen opettajatutkinnon jälkeenkin jatkuvasti erikoistuen terapeuttisiin menetelmiin – minun polkuni on auttaa ihmisiä arjessa, kuten työelämässä. Olen myös Reiki Master.

Tavoitteenani on sovittaa joogan harjoitukset arkielämään, opetus on jalatmaassa olevaa kehon ja mielen valmennusta. Aiemman työuran olen tehnyt projektipäällikkönä tuotekehityksen ja muotoilun parissa, sieltä ammennankin ymmärrystä työpaikkojen tarpeista.

Tuomme joogan luoksesi

 Mistä kaikki alkoi?

“Yogame sai alkunsa vuonna 2012 haaveestani tuoda jooga kaikkien ulottuville. Yogame:n taustalla vaikuttaa vahvasti joogakouluni Punen monen vuoden kokemus iyengarjoogan käytöstä työhyvinvoinnin parantamiseksi. Huomattuani, miten paljon hyötyä joogasta oli ihmisille päivittäin, aloin pitää joogatyöpajoja sekä opettaa erilaisissa tapahtumissa. Aloin myös tehdä jooga-aiheisia DVD:itä ja opetin joogaa etänä.”

Tehtävämme

“Yogame mahdollistaa joogan menetelmien tuomisen ihmisten ulottuville juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Suunnitellessamme harjoituksia pidämme tämän tavoitteen mielessämme: minkään ei pitäisi estää ihmisiä harjoittelemasta. Koska erityisiä välineitä ei tarvita, tasapainon löytäminen harjoitustemme avulla on helpompaa kuin koskaan ennen.
Kutsumme sinut antamaan pienen hetken rauhoittumiselle tänään.”

Yogame on sinua vartenJenny

Olen suunnitellut Yogamen harjoitukset sinun tarpeitasi varten, kokemuksella jonka olen hankkinut joogan opettajana vuosien varrella niin Suomessa kuin maailmalla.

Sydämenasiani on auttaa mahdollisimman monia joogan ja hyvän olon pariin. Nyt Yogamen kautta voin kutsua mukaan myös sinut – missä tahansa oletkin.

Voit ottaa yhteyttä milloin haluat ja kysyä neuvoa, pidämme sinusta huolta. Voimme suunnitella sinulle oman harjoitussarjan, tai voit osallistua workshopeihimme eri paikkakunnilla.

Yogamen kanssa pääset joogaamaan osaavissa ja huolehtivissa käsissä.

Tervetuloa jakamaan harjoittelun ilo kanssani ja muiden Yogame-käyttäjien kanssa!

Jenny Lauronen, YogaMe:n perustaja

Ota yhteyttä