Blogin viimeisimmät

Ylös

Lempeys ja myötätunto alkaa itsestäsi

Lempeys ja myötätunto alkaa itsestäsi

Joskus mietin, kuinka voisin olla parempi ystävä, äiti, puoliso ja opettajakin? Myötätuntoisempi, kannustavampi, avarakatseisempi. Pidän tärkeänä, että jokainen saa olla ja tulee nähdyksi juuri sellaisena, kuin hän on. Äitinä ja opettajana vastuu on lisäksi esitellä ja ohjailla kohti vaihtoehtoja, joita pidän rakentavina, silti pitäen silmät auki ja oppien uutta.

Mistä löydämme joustavuuden ja voiman, jota mitataan päivittäin ihmissuhteissa – työssä, kotona ja vapaa-ajalla? Kuinka luoda siitä myös itselle rikkaampaa ja merkityksellisempää? Tietoisuus siitä, mitä toin tilanteeseen mukanani ja millaista kommunikaatiota siitä syntyi, tekee jokaisesta kohtaamisesta tuoreen – itsen ja muiden kanssa.

Ymmärtäväisyys, lempeys ja kannustavuus alkaa itsestä, eikä se ole aina helppo tehtävä.

Millainen on sisäinen puheesi? Annatko armoa kun väsyttää, uskallatko mokata ja myöntää sen oppimisen osana? Pystytkö myöntämään tarvitsevuuden ja ottamaan tukea vastaan kuten myöntäisit sitä toisille? Joogaharjoituksessa voit turvallisesti kohdata ja harjoitella lempeyttä itseäsi kohtaan. Lempeys ja dynaamisuus eivät ole vastakohtia, vaan ne muodostavat eloisan harmonian!

Itsetuntemuksen taitoja Joogatunnilta 

Erityisesti restoratiivinen jooga auttaa hellittämään suorittamisesta ja kuulostelemaan omaa sisäistä puhetta. Siinä sallitaan rentoutumisen lähteä sisältä ulospäin, vahvistaen palautumisen taitoa ja irrottautumista.

Iyengarjoogatuntien ohjelmassa on itsetuntemus kokemukseen keskittymisen kautta, mukavuusalueiden tutkiskelu ja solmujen availu. Se on kehollista ja hikistäkin hommaan, ihana puoli on, että teemme yhden asian kerrallaan perusteellisesti ja siitä tulee tasapainoinen, rauhallinen ja energinen olo. Tasoryhmistä löytyy sopivaa jokaiselle, myös varttuneemmille.

Jennyn tunneilla ohjaus on aina todella perusteellisesta ja hyvää. Vaikeusaste on sopiva ja vaihtoehtoja on tarjolla jos jokin juttu ei itselle sovi. Jooga antaa minulle levollisuutta, se on viikon keidas!

Työpaikkajoogassa keskitymme kiirettä kokevan mielen järjestämiseen niin, että taidot mielen hallintaa ja palautumiseen kehittyvät. Samalla ryhti, koordinaatio, voima ja liikkuvus kehittyvät. Itse ajattelin (kun aloitin joogan vuoden 2000 tienoilla) että tämähän on todella tehokasta ajankäytölle – saan samalla itsetuntemusta ja mielenrauhaa kun treenaan kehoa!

Työpaikkajoogakurssi on ylittänyt odotukseni. Se on ollut sopivan haastava ja olo on rento ja miellyttävä tunnin jälkeen.

Ideamme on ollut aina olla siellä missä oppilaatkin ovat, uusi studiomme Karma Turun keskustassa mahdollistaa omat joogatunnit myös niille työpaikoille, joilla ei ole sopivaa tilaa omasta takaa.

Kun haluat ratkaista oman kehollisen tai tai mielen harmonian haasteita, yksityisjoogatunti on tehokas ratkaisu. Opit pitämään huolta kehosi erityistarpeista ja saat sinulle sopivan harjoitusohjelman mukaasi. Saat myös mielenhallinnan työkaluja palautumiseen ja oman hyvinoinnin ylläpitoon.

Yksityistunti Jennyn kanssa oli satsaus omaan hyvinvointiin joka kannatti ehdottomasti. Sain yksilöllistä apua oman kehon “kremppoihin” ja hyvät harjoitteluohjeet jatkoon. Voin suositella Jennyn ammattitaitoista ja lämmintä yksityisopetusta kaikille!

 

Joogakautemme avataan 25.-27.8.viikonloppukurssilla Hangon saaristossa ja viikkotunnit, yksityistunnit ja työpaikkajoogat pyörähtävät käyntiin heti seuraavalla viikolla. Avoimet ovet uudessa Studio Karmassamme on tiistaina 5.9. klo 19.00 alkaen, siellä pääset kokeilemaan lyhyitä näytetunteja ja tapaamaan joogejamme! Uutena joogina voit aloittaa joko kolmen kerran Hengitys ja liike – tutustumiskurssilla tai tulla suoraan viikkotunneille keskustassa tai Pune studiolla Hirvensalossa.

Tapaamisiin! Tiimimme on käytettävissänne, ota yhteyttä!

Lämpimin loppukesän terveisin

Jenny Lauronen,

perustaja ja pääopettaja

YogaMe

jenny@yogame.com

LinkedIn: jenny.lauronen

puh 050 5961698

PS: Ilmaisia joogahetkiä verkossa pääset kokeilemaan vaikka heti – se on helppo tapa ottaa tuokio jooga osaksi arkeasi, vaikka kesken työpäivän!

Jaa

Ei kommentteja

Lähetä kommentti