Blogin viimeisimmät

Ylös

Joogaviikonloppu Kadermossa lataa akut.

Ohjelmassa joogaa aamuin illoin, sopivasti vapaa-aikaa ja majoitus kauniissa huviloissa meren rannalla.

Retriitin ohjelma

Joogaa, saaristoluontoa ja ihanaa kasvisruokaa hyvässä seurassa. Joogaviikonloppu Kadermossa käynnistää joogakauden ja lataa akut.

Ohjelmassa joogaa aamuin illoin, sopivasti vapaa-aikaa ja majoitus kauniissa huviloissa meren rannalla. Saunomme, uimme ja nautimme luonnosta

Opettajana Iyengarjoogan opettaja Jenny Lauronen. Lähtö saaristoon Hangon rautatieasemalta klo 17.30 saapuvalta junalta tai klo 17.45 Sandöströmin satamasta (saapumisohjeet alla).

Pe 25.8.
klo 17.30 saapuminen Hangon rautatieasemalle ja venematka Kadermon saareen
klo 18.30 illallinen
klo 20.00 Tervetuloa ja lempeä iltajooga


La 26.8.
Klo 8.30 Aamujooga
klo 10.30 Smoothie ja uimaranta
klo 12.30 Lounas
Kahvila auki, seurustelua
klo 14.30 Jooga osana arkeani – keskusteluhetki
klo 15.30 Lempeää, palauttavaa joogaa ja hengitysharjoituksia
klo 18.30 Illallinen
klo 20.30 Sauna

 

 

Su 27.8.
klo 8.30 Aamu

jooga

klo 10.30 Smoothie ja uimaranta
klo 12.00 Lounas
Kahvila auki, seurustelua
klo 14.00 Lähtö kotimatkalle

Varaa paikkasi

Viikonloppu 2 yötä, ateriat, majoitus ja kuljetukset täysihoidossa 270€,

 

Tule mukaan

Kadermon joogaretriitti

Kadermo is fantastic set up for yoga

 

Retriittikeskus sijaitsee Kadermon saarella Hangon pohjoispuolella luonnon rauhassa.  Jooga- ja meditaatiosaliksi on entisöity entinen veneveistämö. Samassa rakennuksessa toimii myös kirjasto. Kahvilaksi on kunnostettu pienempi ja vanhempi veneveistämö. Päämajoitustalona on 1920-luvun tyyliin rakennettu kaksikerroksinen puutalo, jossa on kahden hengen makuuhuoneita, keittiö, olohuone sekä sisäkuisti ruokailukäyttöön. Toisesta talosta löytyy lisämajoitus 14 hengelle. Alueella toimii langaton verkkoyhteys.

Ruokana tarjotaan kasvisruokaa ja puusauna lämpiää säännöllisesti. Elintapa on käytännönläheinen ja ekologinen. Vanhoissa puutaloissa on rauhallinen ja idyllinen tunnelma.

Kadermon tammilehto on luonnonsuojelualuetta. Saarella ei ole autoja, kauppoja eikä juurikaan muita ihmisiä. Voimakkaasti läsnä oleva luonto auttaa rentoutumisessa, uudistumisessa ja tietoisuuden kehittymisessä.

 

Saapumisohjeet:

Saapuminen perjantaina klo 17.30 Hangon rautatieasemalle. Paluu saaresta on sunnuntaina tai maanantaina lounaan jälkeen klo 14.30. Hangon rautatieasemalta on taksikuljetus satamaan ja palatessa päinvastoin.
Jos tulet omalla autolla, osoite on Sandöströmmen 93A. Auton voi jättää turvallisesti satama-alueelle retriitin ajaksi. Satamasta on noin 15 minuutin venematka saarelle.

Mitä mukaan?
Ota mukaan omat lakanat. Jos haluat matkustaa kevyesti, lakanat on vuokrattavissa hintaan 20 euroa/ lakanasetti. Jos sinulla ei ole mukana omaa joogamattoa, voit lainata joogamaton paikan päällä. Ota mukaan lämmintä vaatetta, taskulamppu, pyyhe sekä pidemmille retriiteille myös pesuainetta vaatteiden pesemiseksi. On suositeltavaa ottaa vesipullo mukaan ja juoda runsaasti vettä koko retriitin ajan. Saaren kahvilassa on tarjolla kahveja ja kakkuja, ja suosittelemme myös kahvilarahan mukaan ottamista.

Maksaminen?
Maksutiedot ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ehdot ja edellytykset.
Matkavakuutus ei sisälly hintaan, joten huolehdi sen voimassaolosta. Hintaan sisältyy majoitus, kolme ateriaa päivässä (aamupala smoothie ja hedelmät, lounas ja illallinen), kaksi joogaharjoitusta Jennyn kanssa päivässä.

Jos myöhästyt etukäteen järjestetystä kuljetuksesta, varaudu taksimatkan (noin 25 euroa) ja venetaksin (noin 30 euroa) maksamiseen. Vain etukäteen järjestetyt kuljetukset sisältyvät hintaan.

Peruutukset.
Ensimmäinen maksu (ennakko): ei palauteta, mikäli osallistuja ei saavu retriitille.
Toinen maksu (loppuosa): ei palauteta, mikäli osallistuja jättää retriitin kesken.