Blogin viimeisimmät

Ylös

Kokeneen opettajan kanssa olet hyvissä käsissä

Yksityistunnit opettaa Iyengarjoogan opettaja Jenny Lauronen. Jenny on opiskellut ja päivittäin harjoitellut joogaa vuodesta 1998 ja kokopäiväisesti opettanut joogaa vuodesta 2009.
Iyengarjoogan opettajakoulutus vastaa laajuudeltaa korkeakoulututkintoa ja perustaso kestää viisi vuotta, Jenny jatkaa vuosittan jatko-opintojen parissa, perustason hän suoritti 2012. Tavoitteena Hänellä on tuoda joogan taidot osaksi arkea ja opettaa rohkeutta ja lempeyttä elämän haasteista selvitymiseen.

Varatessasi voit ottaa yhteyttä sähköpostilla tai soittaa - ihan kuinka sinulle parhaiten sopii.
puh 0505961698

Kysy lisätietoja opettajalta

Yksityistunneilla saat kaiken huomion omaan tarpeeseesi

Joogan yksityistunti voi auttaa mm.

 • korjaamaan nivelkipuja ja kohentamaan asentoa.
 • lisäämään energisyyttä ja vapautumaan jännityksiä
 • palautumaan ja saamaan stressiä hallintaan
 • toipumaan – olipa kyse sairaudesta tai muusta elämän järkytyksestä
 • tasapainottamaan hormonitoimintaa äitiyden aikana, pms oireissa ja vaihdevuosina.

Iyengarjooga keskittyy linjaamaan kehon oikein ja palauttamaan tasapainon. Se on terapeuttinen ja eheyttävä menetelmä joka sopii erityisen hyvin hoitamaan kehon epätasapainoa. Käytämme harjoituksessa apuvälineitä ja monipuolisia, sekä voimakkaita ja että lempeitä variaatioita jokaisen henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Lue lisää joogan vaikutuksista

Kävin neljällä tunnilla neljän viikon aikana. Jokaisella tunnilla teimme hieman erilaisia asanoita etsien ongelmaani parhaiten toimivia liikkeitä. Tulimme siihen lopputulokseen, että selkärangan kierrot ja ylävartalon voimaa kasvattavat liikkeet ovat parasta lääkettä selälleni. Tunneille oli joka kerta todella ihana tulla. Vastassa oli aina positiivinen ja levollinen Jenny, joka kyseli tunnin aluksi viime kerrasta jääneitä mielen ja kehon tuntemuksia. Uutisten pohjalta hän hienosääti uuden tunnin harjoitteet minulle parhaiten sopiviksi. Sain Jennyltä lukemattomia pieniä vinkkejä asanoiden puhtaaseen suoritukseen, ja mihin tarkoitukseen mitäkin liikettä voi käyttää. Jenny myös "rakensi" aurinkotervehdykseni uudelleen siten, että olkapääni ei enää vihoittele sarjaa tehdessäni. Olenkin tuon neljän viikon rupeaman jälkeen tehnyt Jennyn suosittelemaa joogasarjaa kotona lähes päivittäin.

Kävin neljällä tunnilla neljän viikon aikana. Jokaisella tunnilla teimme hieman erilaisia asanoita etsien ongelmaani parhaiten toimivia liikkeitä. Tulimme siihen lopputulokseen, että selkärangan kierrot ja ylävartalon voimaa kasvattavat liikkeet ovat parasta lääkettä selälleni. Tunneille oli joka kerta todella ihana tulla. Vastassa oli aina positiivinen ja levollinen Jenny, joka kyseli tunnin aluksi viime kerrasta jääneitä mielen ja kehon tuntemuksia. Uutisten pohjalta hän hienosääti uuden tunnin harjoitteet minulle parhaiten sopiviksi. Sain Jennyltä lukemattomia pieniä vinkkejä asanoiden puhtaaseen suoritukseen, ja mihin tarkoitukseen mitäkin liikettä voi käyttää. Jenny myös “rakensi” aurinkotervehdykseni uudelleen siten, että olkapääni ei enää vihoittele sarjaa tehdessäni. Olenkin tuon neljän viikon rupeaman jälkeen tehnyt Jennyn suosittelemaa joogasarjaa kotona lähes päivittäin.

 

1

Tule sellaisena kuin olet

Pikku Studiollamme Hirvensalossa on kaikki tarvittava, lämpimästi tervetuloa!
Saat saapumisohjeet varauksen yhteydessä ja vastaukset kysymyksiisi.
Meille saa myös lahjakortteja, maksun voi hoitaa laskulla, liikuntaseteleillä tai käteisellä.

 • Yksityistunti 1-2 hengelle

 • 90 €

  • Tule yksi tai ystävän kanssa - parijoogassa teemme harjoituksia myös yhdessä, se sopii hyvin pariskunnille tai perheenjäsenten kesken. Myös lapset ovat tervetulleita!
   Moni mies on aloittanut joogan parijoogatunnilla.

 • Varaa
 • Tilaustunti 3+ hengelle

 • 120 €

  • Yksityistunti ryhmälle on mukava tapa harjoitella tutussa seurassa, eikä se ole kaliimpaa kuin ryhmätunnitkaan. Kokoa oma ryhmäsi - pienessä porukassa jokainen saa yksilöllistä ohjausta omien tarpeidensa mukaan.

 • Varaa

Ohjeet yksityistunnille

Screen Shot 2016-05-08 at 14.58.26Tule joustavissa vaatteissa sovittuna aikana, saat saapumisohjeet varauksen yhteydessä.
Ensimmäisellä tapaamisella selvitämme tarpeesi ja löydämme sinulle sopivan harjoituksen, kukin käynti on kestoltaan 60 min. 2-4 kertaa auttaa jo kokemaan tuloksia, saat sarjakorttialennuksen vaikka päättäisit varata vasta ensimmäisen kerran jälkeen.

Yksityistunnilta saat oman harjoitussarjasi kuvina tai YogaMe videoina, voit jatkaa kotona tai ryhmätunnilla.

Jos et pääsekään saapumaan varatulle tunnille, peruutus on tehtävä 24h ennen, muutoin veloitamme tunnin hinnan.
Yksityistunnit pidetään Pune studiossa, muutoin mahdollinen tilavuokra lisätään hintaan.