Blogin viimeisimmät

Ylös

Lahjakortti on toivelahja

Saat meiltä joogalahjakortit yksityistunneille, sarjakortin avoimille tunneille sekä tapahtumiin. Koko perhe voi oppia liikkumaan ja rentoutumaan yhdessä. Parijooga pariskunnalle antaa lempeä yhteistä aikaa. Tulemme paikanpäälle tai järjestämme sopivan paikan joogaan. Studiomme Turun Hirvensalossa on täysin varusteltu ja tila sisältyy lahjakortin hintaan. Lahjakortti tuottaa iloa ja hyötyä niin perheenjäsenelle, ystävälle kuin koko perheelle tai ryhmällesi.

VINKKI: Kahdella yksityistunnin harjoituksella löydämme sopivimman harjoituksen jota voi jatkaa kotona tai ryhmätunneilla.
MITEN SE TOIMII? Kun olemme vastaanottaneet lahjakorttitilauksenne, lähetämme teille laskun sähköpostilla. Maksun vastaanotettuamme toimitamme lahjakortin ja tunnin varausohjeet teille tai vastaanottajalle kirjeenä.

Joogaa sinulle

Tilaa tai pyydä lisätietoja

Nimi

Sähköposti (tarvitaan)

Aihe

Viesti (tarvitaan)

 

Lahjakorttien hinnat:

Yksityistunti 1-2 hengelle 60 min 90 € (Toinen kerta -50%)
Tunti ryhmälle 90 min 220 €
Tunti ryhmälle 60 min 180 €

Hinnat sisältävät alv:n.
Hinnat eivät sisällä tiloja, autamme mielellämme vastaanottaja järjestämään sopivan tilan. Lahjakorttia ei lunasteta takaisin.

Lahjakortteja yksityistunnille on saatavissa Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Tapahtumat ja tunnit toteutuman mukaan.