Blogin viimeisimmät

Ylös

YogaMe:n ansiosta on helppo harjoitella joogaa verkossa joka päivä

Opi joogaa verkossaOpettele joogaa verkossa YogaMe:n kanssa – selkeiden ja turvallisten videoiden ja ohjeiden kanssa helposti. Lisäksi saat aloittaa ilmaiseksi tästä.

Tärkeintä alussa on tehdä harjoittelusta tapa – aivan niin kuin joogatunnille lähtemisestä, lue vinkkimme (linkki: näin otat joogan tavaksi) tavan luomiseen.

Suositeltavinta on yhdistää joogaopettajan kanssa harjoittelu ja itsenäinen harjoittelu (verkossa tai muuten). Joogakoulu sinällään on moderni keksintö. Perinteisesti jooga on ollut yksityisopetusta, jolla on pyritty hoitamaan vaivoja ja sairauksia – siihen mekin panostamme, yksilöllisiin kohtaamisiin. Joogaa on opetettu kaikissa rauhallisissa paikoissa, jotka ovat sopineet tarkoitukseen.

Yhdessä on mukava harjoitella, mutta joogassa tärkeää on kääntää huomio sisäänpäin ja oppia kuuntelemaan itseään. Siitä syntyy joogalle ominainen itsetuntemus. Kun istut hetken hiljaa, huomaat mitä mielessäsi liikkuu sekä kuinka kohtelet itseäsi ja muita.

Suosittelemme joogaa vähintään kahdesti viikossa, mutta jo kertakin viikossa saa aikaan huomattavia tuloksia. YogaMe:n ansiosta on helppo harjoitella hieman joka päivä. Kokemuksemme mukaan aloittaminen on harjoittelun vaikein osa – siinä haluamme auttaa!

Kokeile nyt