Blogin viimeisimmät

Ylös

5 hyvää syytä valita YogaMe

Meillä YogaMe:ssä on missiona tuoda joogan ja mindfulnessin vaikutukset kaikkien ulottuville ja auttaa ihmisiä voimaan hyvin niin töissä kuin muuallakin.

 

Tässä 5 hyvää syytä harjoitella meidän kanssa:

  1. YogaMe auttaa arjessa nopeasti kropan kolotuksiin, puuroutuneisiin ajatuksiin ja moneen muuhun. Olosta tulee virkeä ja tyynen keskittynyt muutamissa minuuteissa – päivän keskellä tämä on mitä loistavin juttu. Yli 80 % meidän jäsenistämme kertoo hartioiden saaneen helpotusta, ja se on hienoa!
  2. Harjoittelu onnistuu missä ja milloin vain: Harjoitukset ovat lyhyitä (keskimäärin 5 min) eivätkä vaadi joogavaatteita tai -mattoa. Joogataidot edistyvät matkan varrella, selkeitä ohjeita noudattamalla se onnistuu.
  3. Asennot ovat simppeleitä mutta tehokkaita – ne on suunnitellut vaativan iyengarjooga-opettajakoulutuksen käynyt pitkän linjan ammattilainen Jenny Lauronen, joka on työpaikkajoogan pioneereja ja pitänyt etenkin työelämän vaatimukset mielessä asentojen valikoinnissa.
  4. Saat oman harjoitusohjelman, joka edistyy sinun tahdissasi. Harjoittelukaverina YogaMe on fiksu: se seuraa harjoitusmääriäsi ja etenemistäsi, ja rakentaa sinulle omia harjoituksia sitä mukaa kun etenet tasolta toiselle. Saat siis joka kerta uuden harjoituksen – erilaisen kuin vieruskaverilla. Ja toki voit myös itse valita harjoituskirjastosta harjoituksia tai rakentaa sarjoja itse.
  5. Se on ilmaista!
Aloita nyt

 

.