Blogin viimeisimmät

Ylös

Hauska tavata! Me olemme YogaMe.

Hauska tavata! Me olemme YogaMe.

Me YogaMe:ssä uskomme, että maailmassa on tarvetta lisätä tasapainoa arkeen. Auttaaksemme haluamme yhdistää uutta ja vanhaa: joogan perinteisiä menetelmiä sekä uusinta teknologiaa ja pelillistämisen innovaatiota.

On mukava voida huomata, että työtämme on pidetty niin kiinnostavana, että olemme saaneet siitä palkintojakin!

Meistä on mahtavaa, että nykytiede alkaa tunnustaa joogan menetelmien tehokkuuden. On käynyt ilmi, että jooga on juuri oikea tapa ratkaista nykyajan ongelmia, keskittymisen, energian ja tasapainon puutetta. Tämä oli myös YogaMe:n perustamisen lähtökohta vuonna 2012.

Tapaa tiimimme!

Jenny

Toimitusjohtajamme Jenny on taustaltaan tuotekehitysinsinööri ja sertifioitu iyengarjoogan opettaja, joka aloitti edelläkävijänä työpaikkajoogan parissa Joogakoulu Punessa. Myöhemmin Jenny on YogaMe:n kautta pystynyt auttamaan yhä useampia ihmisiä voimaan hyvin.

“Olen suunnitellut kaikki YogaMe:n harjoitukset sen kokemuksen pohjalta, jota olen kartuttanut opettamalla joogaa eri työpaikoilla ja maissa”, kertoo Jenny, joka nauttii opettamisesta ja pitää tunteja viikottain.

Lyhyiden harjoitusten ydin on antaa ihmisille tasapainoa arkeen silloinkin kun he eivät ehdi joogatunnille, ja myös sellaisille, jotka eivät muuten harrasta joogaa.

Jenny auttaa ystävällisellä ammattilaisen otteellaan, kun vaikkapa työpaikkanne tarvitsee valmennusta verkkoharjoitteluineen, workshopeja ja tapahtumia!

Jellene

Saanko esitellä peliasiantuntijamme Jellene Khohin? Jellene on YogaMe:n CTO ja teknologiakehittäjä. Aiemmin Jellene on työskennellyt muun muassa peliyrityksessä Malesiassa ja yhteistyössä isojen kiinalaisten julkaisijoiden kanssa. Hänen missionaan on tehdä YogaMe:n käyttämisestä hauskaa ja vielä pelinomaisempaa.

“Olen aina ollut innostunut tietokoneista, taiteista ja musiikista, ja halunnut sekoittaa niitä keskenään – siksi olen hulluna pelienkin kehittämiseen”, Jellene kertoo.

Krista

Kun kaipaat proaktiivista ja innovatiivista palvelua, käänny Kristan puoleen. Krista Öhblom on myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen eksperttimme, jonka tausta on markkinoinnin, myynnin ja tuotekehityksen parissa terveys-, media- ja pankkialalla. Krista nauttii saadessaan etsiä yhdessä asiakkaan kanssa uusia ratkaisuja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin – även på svenska.

“Vapaa-ajalla tykkään kulkea luonnossa ja erityisesti merellä. Tasapainoiseen elämään kuuluvat minulla myös ystävät, perhe, kulttuuri ja liikunta.”

Kirsi

Blogit ja uutiset YogaMe:stä ovat usein minun käsialaani. Olen toimittaja, bloggaaja ja työskentelen YogaMe:n viestinnän kanssa. Olen vannoutunut joogi, jonka päivittäiseen tasapainoon kuuluu meditaatiota, kirjoittamista ja muiden ihmisten hymyjä, joita toivon houkuttelevani esiin päivittäin. Koen tärkeäksi saada YogaMe:n sanomalle lisää kuulijoita ympäri mailman. Tule mukaan matkalle, YogaMe:n aloitus on ilmaista!

Kuvassa vasemmalta oikealle: Krista, Kirsi, Jellene ja Jenny.

Jaa

Ei kommentteja

Lähetä kommentti