Blogin viimeisimmät

Ylös

Rentoudu ja pidä huolta itsestäsi muutamassa minuutissa!

Opi joogaa ja etene tasoilla. Harjoitushetki pitää sinut skarppina ja antaa tilaa ajatuksille. Tee aikaa itsellesi ja omista harjoitushetki virkistymiselle.

V
Virkisty

Aloita vaikka heti, et tarvitse varusteita tai taitoja. Saat lisää sisältöjä, kun etenet tasolta toiselle.
Kokeile myös pidempiä harjoituksia päänsärkyyn, hyvään uneen ja selän huoltoon.

Rauhoitu

Onko sinulle tärkeää keskittyminen ja balanssin löytäminen? Aseta omat tavoitteesi ja seuraa teemojamme! Autamme sinut eteenpäin.

Opi joogaa verkossa
Yksilöllisiä sarjoja sinulle

Jäsenyyteen kuuluu sinulle rakennetut harjoitukset, ota vain yhteyttä ja kerro mitä tarvitset! Tai rakenna omia harjoitussarjoja. Voit avata ne kun jäsenyytesi on aktiivinen.

Aloita nyt

Harjoitukset on suunniteltu niin, että voit tehdä niitä vaikka työpöytäsi ääressä. Varusteita eikä tilaa tarvita. Muutama minuutti riittää virkistämään olon ja kirkastamaan ajatukset. Se on aivan ilmaista.

JOOGAHETKESI ODOTTAA SINUA

Harjoittele ilmaiseksi verkossa

Harjoitustauko tuo tasapainoa missä ja milloin vain! Yksilölliset, videolla ohjatut harjoitusohjelmat ovat selkeitä ja tehokkaita. Tule mukaan!

Nopea apu kolotuksiin, puuroutuneisiin ajatuksiin ja moneen muuhun.

Olosta tulee virkeä ja tyynen keskittynyt muutamissa minuuteissa – yli 80 % jäsenistämme kertoo hartioiden saaneen helpotusta, ja se on hienoa!

Harjoittele missä ja milloin vain

Harjoitukset ovat lyhyitä eivätkä vaadi joogavaatteita tai -mattoa. Joogataidot edistyvät matkan varrella, selkeitä ohjeita noudattamalla se onnistuu.

Saat oman harjoitusohjelman

Harjoittelukaverina YogaMe on fiksu: se seuraa etenemistäsi ja rakentaa sinulle omia harjoituksia sitä mukaa kun etenet tasolta toiselle. Saat siis joka kerta uuden harjoituksen – erilaisen kuin vieruskaverilla. Voit myös rakentaa sarjoja itse.

Luo hyvän olon tapa

Kanssamme on helppo harjoitella joogaa joka päivä. Tärkeintä alussa on tehdä harjoittelusta tapa, me autamme siinä!

Tee pieni joogaharjoitus joka päivä

- hengitys, luonto ja harjoitus

– hengitys, luonto ja harjoitus

On niin paljon asioita joita voisi tehdä ja hienoja tapoja opittavaksi että usein koemme itsemme hämmentyneeksi mistä aloittaa – ja emme aloita lainkaan.

Me ehdotamme, että valitset jotain, joka on sinusta helppoa ja hauskaa. Yhden asian.

Opi joogaa verkossa YogaMe:n kanssa – selkeiden ja turvallisten videoiden ja ohjeiden kanssa.

Tärkeintä alussa on tehdä harjoittelusta tapa – aivan niin kuin joogatunnille lähtemisestä, lue vinkkimme tavan luomiseen.

Suositeltavinta on yhdistää joogaopettajan kanssa harjoittelu ja itsenäinen harjoittelu.YogaMe:n ansiosta on helppo harjoitella hieman joka päivä. Kokemuksemme mukaan aloittaminen on harjoittelun vaikein osa – siinä haluamme auttaa!