Blogin viimeisimmät

Ylös

Anna itsellesi aikaa

Anna itsellesi aikaa

Tauko katkaisee kiireen. Energiaa riittää koko päiväksi, kun lataudut välillä. Jooga luo tilaa kehoon ja mieleen.

Yogamessä hyvä olo tulee jo ensimmäisen harjoituksen jälkeen. Pääset vapauttamaan jännitykset ja virkistymään tässä ja nyt. Tee joogatauosta hyvä tapa, YogaMe:n kanssa se on helppoa. Harjoitusohjelmat on opettajan sinulle suunnittelemia ja voit kysyä aina mieleesi tulevia asioita.

YogaMe on suunniteltu istumatyön tarpeisiin. Yksi harjoitus kestää alle 10 minuuttia, viikon mittaan niistä kertyy mukavasti lisäliikuntaa. Harjoitukset voi tehdä tavallisissa vaatteissa, joskus apuna käytetään tuolin tai seinää. Vain 1/3 työikäisistä liikkuu terveytensä kannalta riittävästi. Onko mitään tapaa käyttää 10 minuuttia paremmin? Päivän kiire siirtyy harjoituksen ajaksi syrjään. Tilalle tulee mielenrauhaa, vetreä olo ja uusia ajatuksia.

Joogan tehtävä on pitää sinut terveenä ja energisenä jotta voit keskittyä elämän tärkeisiin asioihin täysipainoisesti.

Joogaharjoituksessa treenaat elämän haasteisiin: terveen kehon lisäksi siinä harjoitetaan mieltä. Kehon kautta harjoitus kehittää myös mielessä vastaavia ominaisuuksia: päättäväisyyttä ja henkistä tasapainoa, itsekuria ja sisäistä rauhaa. Harjoituksen myötä mielen selkeys, keskittymiskyky, iloisuus, energisyys ja itsevarmuus vahvistuvat. Se vaikuttaa tyytyväisyytenä elämään ja parempana itseluottamuksena stressaavissa tilanteissa. Yogame opetus on Iyengarjoogaa.

Uusi YogaMe on nyt työnalla. Vaihdamme blogin englanninkieliseen asuun, samat tutut kirjoittajat ja aiheet jatkavat siellä!

Jaa

Ei kommentteja

Lähetä kommentti