Blogin viimeisimmät

 • Selkäkivun hoitamisen kolme askelta

  Oletko joskus kärsinyt selkäkivusta? Liike, tietoisuus ja irtipäästäminen toimivat selässäsi, mutta sinun on myös kohdattava kivun syyt ja hoi...

  24.1.2017
 • Iyengarjooga rauhoittaa mielen kehon kautta

  Iyengarjooga on intensiivinen mutta lempeä tapa joogaan, niin keholle kuin mielelle. Iyengarjoogassa asentotyöskentely on erittäin tarkkaa, mikä k...

  09.1.2017
 • Tavoitteiden saavuttamisen anatomia

  Teitkö mielessäsi uudenvuodenlupauksen? Onko haaveesi tulla rohkeammaksi, rennommaksi, rakastavammaksi tai muuten muuttaa toimintaasi? Muutos vaatii...

  02.1.2017
Ylös

Muutamme käsitystä kiireestä

Mielenhallinta, keskittyminen ja säännöllinen tauottaminen lisäävät työyhteisönne hyvää henkeä ja tuottavuutta. Me YogaMe:ssä olemme erikoistuneet auttamaan työpaikkoja luomaan tapoja mielenhallinnan, hyvän työilmapiirin ja ajankäytönhallinnan rakentamiseksi. YogaMe antaa voimaa arkeen ja vähentää stressiä!

YKSILÖLLINEN JA JOKAISTA INNOSTAVA

Käyttäjämme saavat jokaisella kerralla omaan harjoitushistoriaansa ja tavoitteisiinsa rakennetun yksilöllisen harjoituksen sekä kannustusta edetä tasolta toiselle. YogaMe innostaa kaikkia liikkumaan – myös niitä, jotka eivät lukeudu aktiivikuntoilijoihin.

RATKAISU ISTUMISKIERTEESEEN

Terveydelle haitallisen istumiskierteen katkaisuun YogaMe on helppokäyttöinen ja tehokas mobiili työkalu.

TUTKITUSTI TEHOKAS

Joogan tekniikoihin perustuvat harjoitukset vievät vain 5 minuuttia, mutta tuovat monia konkreettisia hyötyjä: 82 % YogaMen käyttäjistä kertoo saaneensa apua hartioiden särkyyn.Tutkimusten perustella jooga on tehokas tapa lievittää stressiä työpaikalla.*

STRESSI AISOIHIN

Stressaantuneet ihmiset sairastavat 50% enemmän kuin muut. Jooga on tehokas ja käytännölinen tapa oppia hallitsemaan paineita.

VOITTE ALOITTAA HELPOSTI TYÖPAIKALLANNE

Kerromme mielellään lisää 15-minuutin puhelintapaamisessa tai tulemme käymään.

Ota yhteyttä

Yogame on toimiva ratkaisu taukoliikuntaan

 YogaMe on ihanteellinen harjoitusohjelma virkistymiseen ja rentoutumiseen työpäivän aikana. Harjoitukset on suunniteltu istumatyön tarpeisiin ja ne tarjoavat tehokkaita menetelmiä stressinhallintaan sekä kehon hyvinvointiin.

Tuemme aloitusta paikanpäällä

Ohjaajamme tulevat käymään ja auttavat eteenpäin.

Verkko-opas uuteen tapaan

Tavan luomisen aakoset auttavat - askela askelelta luomme uuden tavan 21 päivässä

Seurantaa ja kampanjoita

Pelillisellä tavoitteilla ja aktiivisuuden seurannalla pääsemme hyvin tuloksiin.

 

työhyvinvointia Yogame

 • Yksilöllisesti: Jokainen harjoitus on käyttäjää varten luotu ainutlaatuinen kokonaisuus. Harjoitukset muokkautuvat yksilöllisiksi käyttäjän kokemuksen, taitojen ja toiveiden mukaan oppivan ohjelmisto ja pelillisten ominaisuuksien ansiosta.
 • YogaMe on käytettävissä missä ja milloin tahansa: tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella.
 • Käyttöönoton tuki: Autamme alkuun ja tarjoamme työpaikallenne käyttöönotto-ohjelman, jolla saatte YogaMesta suurimman mahdollisen hyödyn.
 • Käyttäjätuki: Käyttäjät saavat jatkuvaa käytön tukea niin teknisissä kuin harjoitukseen liittyvissä kysymyksissä.
 • Monitorointi: yhteinen tavoitteemme on luoda hyvä tapa tauottamiseen. Seuraamme ja raportimme sitoutumisesta ja käyttäjämäärän kehityksestä.