Blogin viimeisimmät

 • Selkäkivun hoitamisen kolme askelta

  Oletko joskus kärsinyt selkäkivusta? Liike, tietoisuus ja irtipäästäminen toimivat selässäsi, mutta sinun on myös kohdattava kivun syyt ja hoi...

  24.1.2017
 • Iyengarjooga rauhoittaa mielen kehon kautta

  Iyengarjooga on intensiivinen mutta lempeä tapa joogaan, niin keholle kuin mielelle. Iyengarjoogassa asentotyöskentely on erittäin tarkkaa, mikä k...

  09.1.2017
 • Tavoitteiden saavuttamisen anatomia

  Teitkö mielessäsi uudenvuodenlupauksen? Onko haaveesi tulla rohkeammaksi, rennommaksi, rakastavammaksi tai muuten muuttaa toimintaasi? Muutos vaatii...

  02.1.2017
Ylös

Tehokkaita päiviä taukojen avulla

Päivän rytmittäminen ja energian suuntaaminen tärkeimpiin asioihin on tehokkaiden päivien salaisuus. Virtaa riittää vielä illaksikin kun olet tietoinen ajankäytöstä. Jooga auttaa keskittymään ja rentoutumaan. Työpaikalla tämä takoittaa parempaa työilmapiiriä ja pienempää kiireentuntua. Sen huomaavat myös asiakkaat!

Pienillä tauoilla saa aikaan suuria ihmeitä

Säännölliset tauot lisäävät ajankäytön hallintaa sekä sosiaalista ja henkilökohtaista suorituskykyä ja hyvinvointia. Autamme teitä löytämään tavat, joilla tietoinen energiankäyttö työpaikallanne tulee tavaksi.

72 %
Parempi ajankäytönhallinta
78 %
Parempi henkilökohtainen suorituskyky
82 %
Vähemmän niskahartiajännityksiä
78 %
Stressistä ja hermostuneisuudesta helpottuu joogan avulla

YogaMe sopii työpäivän rytmiin ja edistyy käyttäjänsä toiveiden mukaan.

aikaa itsellesi joogahetkellä

Lyhyet harjoitusvideot ovat tehokkaita ja turvallisia, ne sopivat jokaiselle – välineitä tai kokemusta ei tarvita. Käyttäjämme saa yksilöllisen harjoitustauon, joka perustuu hänen harjoitushistoriaansa ja valintoihinsa.

Ota yhteyttä

Kerromme mielellään lisää. Lähetä meille yhteystietosi ja palaamme asiaan pikimmiten!

Yhteistyössä

Olemme erikoistuneet tuomaan jooga- ja mindfulness työkaluja arkeesi, missä oletkin. Teemme mielellämme yhteistyötä, ohjaajamme kautta maan ovat erikoistuneet löytämään juuri teille sopivimman lähestymistavan mielenhallintaan.

Joogatauot parantavat työhyvinvointia
Verkossa

Pienet joogatauot vähentävät stressiä ja selkäongelmia tutkitusti. Yli 80% YogaMe-käyttäjistä kertoo saaneensa helpotusta myös niska-hartia särkyihin.

Jooga auttaa eroon niskan, hartioiden ja selän kivuista
Valmennukset työhyvinvointiin

Teemme yhteistyötä työterveyden kanssa, voit saada palvelujamme mm. Mehiläisen kaupasta. Myös monet vakuutusyhtiöt suosittelevat!

Kauttamme myös muita joogaan liittyviä palveluita
Tapahtumanjärjestäjille

Meidän työtämme on tuoda ensikosketuksia joogaan! Teemme yhteistyötä hotelliketjujen ja tapahtumajärjestäjien kanssa