Blogin viimeisimmät

 • Selkäkivun hoitamisen kolme askelta

  Oletko joskus kärsinyt selkäkivusta? Liike, tietoisuus ja irtipäästäminen toimivat selässäsi, mutta sinun on myös kohdattava kivun syyt ja hoi...

  24.1.2017
 • Iyengarjooga rauhoittaa mielen kehon kautta

  Iyengarjooga on intensiivinen mutta lempeä tapa joogaan, niin keholle kuin mielelle. Iyengarjoogassa asentotyöskentely on erittäin tarkkaa, mikä k...

  09.1.2017
 • Tavoitteiden saavuttamisen anatomia

  Teitkö mielessäsi uudenvuodenlupauksen? Onko haaveesi tulla rohkeammaksi, rennommaksi, rakastavammaksi tai muuten muuttaa toimintaasi? Muutos vaatii...

  02.1.2017
Ylös

Rentoudu ja pidä huolta itsestäsi muutamassa minuutissa!

Opi joogaa ja etene tasoilla. Harjoitushetki pitää sinut skarppina ja antaa tilaa ajatuksille. Tee aikaa itsellesi ja omista harjoitushetki virkistymiselle.

V
Virkisty

Aloita vaikka heti, et tarvitse varusteita tai taitoja. Saat lisää sisältöjä, kun etenet tasolta toiselle.
Kokeile myös pidempiä harjoituksia päänsärkyyn, hyvään uneen ja selän huoltoon.

aikaa itsellesi joogahetkellä
Rauhoitu

Onko sinulle tärkeää keskittyminen ja balanssin löytäminen? Aseta omat tavoitteesi ja seuraa teemojamme! Autamme sinut eteenpäin.

Opi joogaa verkossa
Yksilöllisiä sarjoja sinulle

Jäsenyyteen kuuluu sinulle rakennetut harjoitukset, ota vain yhteyttä ja kerro mitä tarvitset! Tai rakenna omia harjoitussarjoja. Voit avata ne kun jäsenyytesi on aktiivinen.

Kokeile ilmaiseksi viikon ajan!

Harjoitustauko tuo tasapainoa missä ja milloin vain! Yksilölliset, videolla ohjatut harjoitusohjelmat ovat selkeitä ja tehokkaita. Tule mukaan!

Joogan ja mindfulnessin vaikutukset ulottuvillasi

Nopea apu kolotuksiin, puuroutuneisiin ajatuksiin ja moneen muuhun.

Olosta tulee virkeä ja tyynen keskittynyt muutamissa minuuteissa – yli 80 % jäsenistämme kertoo hartioiden saaneen helpotusta, ja se on hienoa!

Harjoittele missä ja milloin vain

Harjoitukset ovat lyhyitä eivätkä vaadi joogavaatteita tai -mattoa. Joogataidot edistyvät matkan varrella, selkeitä ohjeita noudattamalla se onnistuu.

Saat oman harjoitusohjelman

Harjoittelukaverina YogaMe on fiksu: se seuraa etenemistäsi ja rakentaa sinulle omia harjoituksia sitä mukaa kun etenet tasolta toiselle. Saat siis joka kerta uuden harjoituksen – erilaisen kuin vieruskaverilla. Voit myös rakentaa sarjoja itse.

Luo hyvän olon tapa

Kanssamme on helppo harjoitella joogaa joka päivä. Tärkeintä alussa on tehdä harjoittelusta tapa, me autamme siinä!

Rakenna uusi tapa

Voit aloittaa verkkokurssimme milloin vain, se kestää kolme viikkoa. Se sisältää ohjausta päivittäin, helppoja tehtäviä ja tukea hyvän tavan luomiseen. Kurssi on täysin ilmainen!